Már a bolt nyitásától kezdve az volt a küldetésünk, hogy a hozzánk betérőknek – javarészt külföldiek – bemutathassuk a helyi, itt élő művészeket, designereket, így a bolt kínálata fennállása óta 99%-ban helyi gyártású ill. kézzel készített termékekből áll, és ez a jövőre nézve is fontos iránymutatónk.

Folyamatosan keressük azokat az itt élő alkotókat, műhelyeket, manufaktúrákat, termelőket, akik kipróbálnák magukat nálunk akár a boltos, akár a webshopos megjelenésben.

A termékek köre nagyon változatos: képzőművészeti alkotások, digitális és kézi grafikák, kerámiák, üvegtárgyak, ékszerek, divat és lakberendezési kiegészítők egész sora kapható nálunk, de vannak nálunk helyi termelők, gyártók édességei, fűszerei, mézei…ezekről a területekről várunk minden jelentkezőt.

Két dolgot már így látatlanban érdemes tudni:

  • Termék csak a shop kreatívjainak elbírásása után kerülhet a boltba. Fontos számunkra, hogy a termék, amivel meg szeretnél jelenni, koncepciójában, mondanivalójában friss legyen, nyújtson valami izgalmas megközelítést, és abban a tekintetben legyen eladás-kész, hogy gondot kell fordítani annak csomagolására, eltalált árára, a hozzá mellékelt ismertetőre.
  • A másik fontos információ pedig az, hogy bizományosi rendszerben értékesítünk, és számlaképesnek kell lenni.

 

Amennyiben úgy érzed eljött a pillanat, hogy a nagyközönség ne csak láthassa, de meg is vehesse az általad tervezett alkotásokat, és úgy érzed tudnál velünk együtt dolgozni, keress minket a bolt Facebook oldalán vagy írj nekünk az info (kukac) szimpladesign (pont) com mailcímre.