Fontos számunkra, hogy lehetőséget biztosítsunk olyan szervezetek online megsegítésének, amelyek önzetlen támogatása így, a virtuális térben is elérhető legyen.

Ahhoz hogy ezt megtehesd, nem kell nálunk vásárolnod, csak annyi a teendőd, hogy a szervezet számára  átutalj annyi pénzt Pay Pal-on, amennyivel lehetőséged van most segíteni.

Ez lehet bármennyi, hiszen minden segítség jól jön, és az náluk, az ő számlájukon jelenik meg.

Nagyon szépen köszönjük a nevükben is.

 

Magyar Madártani Egyesület

Az MME hazánk, és Közép-Kelet-Európa legnagyobb, 10.000 tagot számláló, politikától független társadalmi szervezete. Célunk a madarak védelmével hozzájárulni az emberi életminőség és a biológiai sokféleség megőrzéséhez Magyarországon. Ennek érdekében együttműködünk a lakossággal, az önkormányzatokkal, a gazdálkodókkal és az állami természetvédelemmel.  Az MME tagjai 30 területi, és több szakmai munkacsoport és szakosztály keretében tevékenykednek országszerte. Minden megyében működik legalább egy helyi csoportunk, központi szervezésű programjainkkal az ország minden területét jelen vagyunk. Egyesületünk a legfontosabb célt, az ország természeti értékeinek megőrzését két fő tevékenységi kör: a természetvédelmi kutatások és a társadalmi szintű partnerség keretében szervezi. Természetvédelmi munkánkban faj- és élőhelyvédelmi, monitoring és madárgyűrűző akciókat szervezünk. A társadalmi szintű partnerség legfontosabb elemei: a környezeti nevelési programok, a napi madárvédelmi jellegű Madárbarát kert program és a közösségi rendezvények.

A lakossági adományok, mint pl. a jelvényadomány kampányból és az adó 1%-os felajánlásokból befolyó összeget a mesterséges odútelepeink fenntartására, karbantartására, új odútelepek létesítésére fordítjuk. Országosan több mint 10 000 odúnk van kihelyezve.