Fizetési módok

Bankkártyás fizetés

Az online bankkártyás fizetési mód választása esetén nem számítunk fel pénzkezelési díjat.

Az online bankkártyás fizetések a Barion rendszerén keresztül valósulnak meg. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

A bankkártyás fizetés segítségével gyorsan, biztonságosan és kényelmesen intézheted az online vásárlást. A bankkártyás fizetéssel egyszerűen kiegyenlítheted a termékek ellenértékét a Barion fizetőoldalán, melyről azonnali visszaigazolást kap Webáruházunk.

A bankkártyás fizetési mód igénybevételével a megrendelt termékeket a megrendelési folyamat végén azonnal kifizetheted. A fizetés során minden olyan bankkártyát használhatsz, amelynél a kibocsátó bank engedélyezte az online fizetés lehetőségét. A kártyaadatok biztonságát a Barion SSL titkosítással ellátott fizetőoldala biztosítja. A vásárlás véglegesítése után e-mailben is visszaigazoljuk a fizetés eredményét, illetve elküldjük Neked az úgynevezett tranzakcióazonosítót. Ez a szám azonosítja a bank felé a bankkártyás fizetést.

A bankkártyás fizetés menete:

Ha a termék megrendelésének folyamata során a ”Fizetési mód” menüpontban a bankkártyás fizetési opciót választottad, a ”Rendelés elküldése” gombra kattintást követően Webáruházunk átirányít a Barion biztonságos fizetést garantáló oldalára, ahol megadhatod a bankkártya adatokat.

A fizetés során a bank néhány másodperc alatt ellenőrzi az általad megadott adatokat, majd a fizetést követően a Barion oldala visszairányít a weboldalunkra, ahol a tranzakció eredményéről automatikus visszaigazolást kapsz.

Online bankkártyás fizetés esetén a megrendelés átvétele csak a sikeres fizetés után lehetséges.

 

Szállítási lehetőségek és költségek

A megrendelt terméke(ke)t már a megrendelés másnapjától kezdve át lehet venni a nyitvatartási időben:
Szimpla Design Shop, 1073 Budapest, Kazinczy utca 14.
Nyitva: szerda/csütörtök/péntek: 14-19, szombat: 12-19, vasárnap: 10-14 óráig
(hétfőn, kedden az üzlet zárva van, akkor az átvétel nem lehetséges)

A Szolgáltató köteles tájékoztatni a Felhasználót abban az esetben, ha a megrendelt termék nem áll rendelkezésre, felkínálva esetleges csereterméket, vagy más opciót. Felhasználó ezen tájékoztatást követően elállhat a vásárlástól vagy módosítja megrendelését.