Fizetési módok

Készpénzes fizetés az áru átvételével egyidejűleg (utánvétes fizetés) (egyelőre ez nem lehetséges)

Házhozszállítás esetén választhatod a termék vételárának és az esetleges szállítási költség kiegyenlítésének módjaként a készpénzes fizetést is, amelyet ebben az esetben utánvétes fizetésnek nevezünk.

Házhoz szállításnál átvételkor történő fizetés során pénzkezelési díjat számítunk fel, ami a Webáruházunknál a szállítással egyidejűleg történő fizetés miatt felmerülő kezelési költség, összege belföldön 1990  Ft.

A DPD futárszolgálatnál bankkártyával is van lehetőséged fizetni.

Bankkártyás fizetés

Az online bankkártyás fizetési mód választása esetén nem számítunk fel pénzkezelési díjat.

Az online bankkártyás fizetések a Barion rendszerén keresztül valósulnak meg. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

A bankkártyás fizetés segítségével gyorsan, biztonságosan és kényelmesen intézheted az online vásárlást. A bankkártyás fizetéssel egyszerűen kiegyenlítheted a termékek ellenértékét a Barion fizetőoldalán, melyről azonnali visszaigazolást kap Webáruházunk.

A bankkártyás fizetési mód igénybevételével a megrendelt termékeket a megrendelési folyamat végén azonnal kifizetheted. A fizetés során minden olyan bankkártyát használhatsz, amelynél a kibocsátó bank engedélyezte az online fizetés lehetőségét. A kártyaadatok biztonságát a Barion SSL titkosítással ellátott fizetőoldala biztosítja. A vásárlás véglegesítése után e-mailben is visszaigazoljuk a fizetés eredményét, illetve elküldjük Neked az úgynevezett tranzakcióazonosítót. Ez a szám azonosítja a bank felé a bankkártyás fizetést.

A bankkártyás fizetés menete:

Ha a termék megrendelésének folyamata során a ”Fizetési mód” menüpontban a bankkártyás fizetési opciót választottad, a ”Rendelés elküldése” gombra kattintást követően Webáruházunk átirányít a Barion biztonságos fizetést garantáló oldalára, ahol megadhatod a bankkártya adatokat.

A fizetés során a bank néhány másodperc alatt ellenőrzi az általad megadott adatokat, majd a fizetést követően a Barion oldala visszairányít a weboldalunkra, ahol a tranzakció eredményéről automatikus visszaigazolást kapsz.

Online bankkártyás fizetés esetén a megrendelés átvétele csak a sikeres fizetés után lehetséges.

Banki átutalás (egyelőre ez nem lehetséges)

A bankkártyás fizetésen kívüli kényelmes és biztonságos készpénz nélküli fizetési mód a banki átutalás, mely előre történik. Miután leadtad a megrendelésedet, Webáruházunk egy automatikus e-mail üzenetet küld a megrendelés során megadott e-mail címre, amelyben az összes, az utaláshoz szükséges adat és információ (Webáruházunk számlaszáma, a megrendelés végösszege stb.) szerepel. Miután átutaltad az összeget és az beérkezett számlavezető bankunkhoz, visszaigazoljuk a befizetést.

Előre utalás esetében számla kibocsátása a készpénzes fizetési módnál részletezett módon történik.

Előre utalás esetében az termék vételára és az esetleges szállítási díj átutalására 2 munkanap áll rendelkezésedre. Amennyiben 2 munkanapon belül nem utalod át az összeget, Webáruházunk automatikusan törli a megrendelésedet.

Kérjük, banki utalásnál a közlemény rovatba minden esetben írd be a Webáruházunk által a megrendelés visszaigazolásakor küldött e-mailben szereplő befizetési azonosítót és a megrendelési számot.

Bankszámlaszám: 12010659-00150972-00100003 – Raiffeisen Bank

Nemzetközi bankszámlaszám (IBAN): HU09 1201 0659 0015 0972 0010 0003

SWIFT/BIC kód: UBRTHUHB

Ha fizetési módként előre utalást választottál, nem számítunk fel pénzkezelési díjat.

PayPal online fizetés (egyelőre ez nem lehetséges)

A PayPal a legbiztonságosabb internetes fizetési mód.

A PayPal egy készpénzmentes pénzforgalmi szolgáltatásokat nyújtó pénzügyi intézet, mely az elektronikus kereskedelemre szakosodott.

A PayPal elektronikus számlát vezet ügyfelei részére, melyet azok hitelkártyás fizetéssel, banki átutalással vagy inkasszómegbízással tölthetnek fel lakossági vagy céges bankszámlájukról.

Internetes vásárlások során nem kell bizalmas hitelkártya- vagy számla adatokat megadni ill. továbbítani, hanem a PayPal felhasználói név, valamint a jelszó megadása elegendő a fizetés lebonyolításához.

Egyszerű, gyors, biztonságos, népszerű, olcsó, hasznos és elterjedt megoldás a webáruház rendelések esetén is.

Amikor a webáruházunkban kiválasztott terméket/termékeket szeretnéd kifizetni, a fizetés utolsó fázisában átléptetünk a PayPal oldalára, ahol két lehetőséged van:

  1. Ha már rendelkezel PayPal fiókkal, csak be kell lépned PayPal felhasználói neveddel (ez az e-mail címed) és jelszavaddal, majd a fizetés részleteinek áttekintése után jóvá kell hagynod azt.
  2. Ha még nem rendelkezel PayPal fiókkal, akkor két lehetőség van:
    1. Létrehozol egyet. PayPal fiók létrehozásakor néhány alapadaton felül dombornyomásos bankkártyád adatait kell megadnod. Amennyiben kíváncsi vagy rá, hogy hogyan lehet egy PayPal felhasználói fiókot létrehozni, kattints a https://www.paypal.com/hu/home oldalra.
    2. Ha nem szeretnél létrehozni ilyen fiókot, akkor lehetőség van egyszerű bankkártyás fizetésre a Paypal felületén keresztül. Ilyenkor a Paypal egy köztes szavatoló szervként működik közre a tranzakció lebonyolításában.

PayPal fiók létrehozásakor bankkártyád adatait nyugodtan megadhatod, hiszen a bankkártyádhoz tartozó számlát a PayPal csak akkor terheli meg, ha PayPal egyenleged nem nyújt fedezetet a kívánt szolgáltatás kifizetéséhez.

A zárolás egy függőben lévő terhelés vagy visszatartás a számládon, de nem jelent tényleges terhelést.

A hitelkártyák esetében általában a függőben lévő terhelések között szerepel.

A zárolás feloldása a hitelkártya kivonatodon visszatérítésként jelenhet meg, vagy a zárolás teljes egészében törlődhet is a számláról.

Az érvénytelenítés megjelenéséig akár 7 munkanap (vagy a bankodtól függően még több) is eltelhet.

Azért szükséges a hitelkártyádon vagy a PayPal számládon elhelyezett zárolás, mert így bizonyosodunk meg a számla érvényességéről és arról, hogy a foglalási kérésed elfogadása esetén meg lehet terhelni a foglalás összegével.

Csak akkor terheljük meg a számládat, ha a foglalási kérést a házigazda elfogadja. Ha a foglalási kérést visszavonják, elutasítják vagy lejár, a zárolás érvénytelenné válik, és az összeget – beleértve a szolgáltatási díjakat is – feloldjuk a fizetési módodnak megfelelő számládon.

Rendelésed leadásakor az összeg még nem kerül tényleges levonásra, csak ellenőrizzük, hogy van-e fedezet a kártyádon. Amennyiben van, létrejöhet a rendelés. A tényleges levonás csak a rendelés feldolgozásakor, vagyis a számla kiállításakor történik meg.

A rendelés leadása és feldolgozása között olykor néhány nap is eltelhet. (A rendelés összegének zárolása maximum 30 napig tart a számládon).

Ha bármilyen probléma felmerül ezzel kapcsolatban, kérjük érdeklődj bankodnál.

 

Szállítási lehetőségek és költségek

A megrendelt termékeket az alábbi módokon tudod átvenni:

Futárszolgálat: A webáruház csomagjait a DPD Hungária Kft. futárszolgálat viszi házhoz. A kiszállítás költsége belföldön 1490 Ft/csomag. EU-n belüli szállítás esetén a kiszállítás költségét a DPD által meghatározott országonténti díj alapján cím kiválasztásakor adja hozzá a rendszer a rendelés összegéhez.

Személyes átvétel nyitvatartási időben: Szimpla Design Shop 1073 Bp.  Kazinczy utca 14.

A személyes átvételnek plusz költsége nincs.

15 000 Ft feletti megrendelés esetén a belföldi szállítás ingyenes.

Egyes termékek, bútorok kiszállításának költsége eltérhet a normál szállítási díjaktól. A felmerülő plusz költségek a termékadatlapon külön feltüntetésre kerülnek.

A kiszállítás időtartama normál esetben 3-10 munkanap. Amennyiben a szállítás várható ideje ettől eltérne, a megrendelőt értesítjük. Vannak olyan termékek, amelyek megrendelésre készülnek, ezek szállítási ideje hosszabb lehet, a várható idő a termék adatlapján feltüntetésre kerül. A megrendelt termékek kiszállítása együtt történik, így – ha más megállapodás nem születik – a hosszabb szállítási idővel rendelkező termék az irányadó a várható kiszállítás időpontját illetően.

A Webáruház a szállítási díj változtatásának jogát fenntartja. Az új díj a honlapon történő megjelenésének napján lép hatályba.