Szállítási lehetőségek és költségek

A megrendelt termékeket az alábbi módokon tudod átvenni:

Futárszolgálat: A webáruház csomagjait a DPD Hungária Kft. futárszolgálat viszi házhoz. A kiszállítás költsége belföldön 1990 Ft/csomag. EU-n belüli szállítás esetén a kiszállítás költségét a DPD által meghatározott országonténti díj alapján cím kiválasztásakor adja hozzá a rendszer a rendelés összegéhez.

Személyes átvétel nyitvatartási időben: Szimpla Design Shop 1073 Bp.  Kazinczy utca 14.

A személyes átvételnek plusz költsége nincs.

15 000Ft feletti megrendelés esetén a belföldi szállítás ingyenes.

Egyes termékek, bútorok kiszállításának költsége eltérhet a normál szállítási díjaktól. A felmerülő plusz költségek a termékadatlapon külön feltüntetésre kerülnek.

A kiszállítás időtartama normál esetben 3-10 munkanap. Amennyiben a szállítás várható ideje ettől eltérne, a megrendelőt értesítjük. Vannak olyan termékek, amelyek megrendelésre készülnek, ezek szállítási ideje hosszabb lehet, a várható idő a termék adatlapján feltüntetésre kerül. A megrendelt termékek kiszállítása együtt történik, így – ha más megállapodás nem születik – a hosszabb szállítási idővel rendelkező termék az irányadó a várható kiszállítás időpontját illetően.

A Webáruház a szállítási díj változtatásának jogát fenntartja. Az új díj a honlapon történő megjelenésének napján lép hatályba.